2016. szeptember 6., kedd

Hordozóeszközök, és kiegészítők végeláthatatlan sora :)

Rengetegszer belefutottam már, hogy aki elkezd hordozni, rácsodálkozik, mi minden kapható már, ami megkönnyíti (így lassan 5 év aktív hordozás után én sokszor úgy érzem csak költségesebbé teszi) a hordozást.

Aki csak most ismerkedik a lehetőségekkel, és van kedve (anyagi háttere...) elmerülni mélységeiben, annak hozok most néhány linket/tippet, hogy egyenesen a mélyébe vethesse magát, ha szeretné :)

Legtöbben vagy hordozóeszköz nélkül, vagy egy ajándékba kapott nanduval/kenguruval kezdik pályafutásukat. Hordozóeszközt lehet venni a számtalan webáruházban, amiket a google szépen fel is sorol, így ezeket rá is hagyom.Viszont kis szerencsével nagyon jó áron hozzá lehet jutni kendőkhöz, formázott hordozókhoz használtan a Facebook kifejezetten erre nyitott csoportjaiban is. Az egyikben a hordozó eszközök fajtái szerint, a másikban ár szerint is rendezik a hordozókat.

       
                                                     


A hordozás (általában) nem ér véget ott, hogy van hozzá eszköze az ember lányának :)
Erre is létrehoztak egy csoportot, ahol lehet venni hordozós ruházatot, babának, mamának, hurcihoz illő táskákat, rágcsaláncot.... határ a csillagos ég :)

Vannak olyan leleményes hordozós anyukák, akik rájöttek, hogy egyenesen a gyártótól rendelni, főleg nagyobb mennyiségben vezethet komoly kedvezményekhez, és ropogós új eszközökhöz.
Ha hiszitek, ha nem, ennek is van már csoportja :)

Számos tanácsadó csoport is létezik, ezeket nem állok neki felsorolni könnyen megtalálhatóak, én mindig a személyes találkozás híve vagyok. Ha egy mód van, érdemes elmenni klubba, ahol amellett, hogy képzett tanácsadót is lehet faggatni, hasonló gondolkodású anyák közösségeként nagyon jó kikapcsolódási lehetőséget is nyújt :) <3

És ha már mindenetek megvan, tudjátok is, hogyan használjátok, nem marad más, mint eldicsekedni vele, vagy csak megnézni, mások hogyan élik meg a hordozós mindennapokat. Igen-igen... erre is van egy csoport ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése